Matematik

Isoler i en ligning

11. november 2016 af unicorn66 - Niveau: B-niveau

hvordan isolere jeg h i ligningen?  c(-4)= -2 + h *(-4) -3* (-4) +8


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2016 af AMelev

Reducer først.

Hvis du derefter stadig har brug for hjælp, skriver du bare igen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2016 af mathon

        c(-4)=-2-4h+12+8

        c(-4)=-4h+18

        4h=18-c(-4)

         h=\frac{18-c(-4)}{4}

       


Skriv et svar til: Isoler i en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.