Matematik

Hjææææææææææææælp haster

13. november 2016 af nins009 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hvordan udregner jeg differentialkvotienten i hånden? Ved hjælp af denne sætning: (f * g ) ' (x0 ) = f ' (x0) * g ( x0 ) + f(x0) * g' ( x0 )
Har regnet det ud på maple, men hvordan gøre man det i hånden? Billede vedfæftet! Tak på forhånd:-)
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. november 2016 af mathon

        \left \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! ((11x+12)(4-3x) \right ){}'=11\cdot (4-3x)+(11x+12)\cdot (-3)=44-33x-33x-36=

                                                                                                                                -66x+8

      


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. november 2016 af mathon

              {f_2}{}'(x)=-6\cdot x^2+\left ( -6x+2 \right )\cdot 2x=-18x^2+4x

                                 


Svar #3
13. november 2016 af nins009 (Slettet)

hvordan kan det være maple regner noger helt andet ud?


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. november 2016 af MatHFlærer

En anden overskrift på dit problem vil være meget bedre istedet for: "Hjææææææææææææælp haster". 


Brugbart svar (1)

Svar #5
13. november 2016 af AMelev

#3 Præciser, hvor du mener Maple regner noget andet ud. Hvis det Mapleberegning, du har på billedet ved opg.2, er det da det det samme som #2 har som mellemresultat før reducering.


Skriv et svar til: Hjææææææææææææælp haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.