Matematik

HJÆLP HASTER!!!!!

13. november 2016 af amaliemals (Slettet) - Niveau: C-niveau

HJÆLP TIL B, C OG D 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2016 af mathon

b)
           Modelforventet antal liter ren alkohol indført pr. person i 2010:

                                  9{,}3\cdot 0{,}940351^9


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. november 2016 af mathon

c)
                                  9{,}3\cdot 0{,}940351^x=4         regnet fra 2001

                                  0{,}940351^x=\frac{4}{9{,}3}            

                                  \log(0{,}940351)\cdot x=\log\left (\frac{4}{9{,}3} \right )

                                  x=\frac{\log\left (\frac{4}{9{,}3} \right )}{\log(0{,}940351)}                                               

                  


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. november 2016 af mathon

d)
    
  Beregning som i c).


Skriv et svar til: HJÆLP HASTER!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.