Matematik

Definitionsmængde af h(x)= LN(x)*x^2

16. november 2016 af Vikinggaming (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder og skal finde definitionsmængden af h(x)= LN(x)*x^2 men er meget i tvivl om hvordan jeg gør, nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2016 af peter lind

ln(x) er defineret for x>0, x2 er defineret for alle x


Skriv et svar til: Definitionsmængde af h(x)= LN(x)*x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.