Matematik

matrice 4x3

17. november 2016 af SørenFKF (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

OPGAVE A)
hej er der nogen der kan hjælpe mig med at finde a og b?
Jeg har fundet determinanten, og herefter fået a=-1, ved ikke hvad jeg skal gøre nnu. Se vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2016 af Soeffi

#0. Man kan reducere matricen til følgende:


Svar #3
17. november 2016 af SørenFKF (Slettet)

???


Svar #4
17. november 2016 af SørenFKF (Slettet)

har forstået det nu. altså er a=-1 og b=4, ved indsættelse af dem laver jeg row reduced, og får x-værdierne. Kan du hjælpe mig med opgave b?


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. november 2016 af Soeffi

#4

Når a = -1 og b ≠ 4, er der ikke nogen løsning. Når a ≠ -1, er der netop en løsning for hver kombination af a og b.


Svar #6
17. november 2016 af SørenFKF (Slettet)

det forstår jeg ikke helt..


Skriv et svar til: matrice 4x3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.