Matematik

Reducering

29. november 2016 af IAMANIDIOT (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har glemt de grunlæggende matematik regneregler: 

hvordan reducere jeg: 

(2*x-1)^2 

Gerne med en regne regel til :) 
god dag 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2016 af mathon

             (a-b)^2=a^2-2\cdot a\cdot b+b^2

            \left ( (2x)-1 \right )^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2016 af PeterValberg

#0

Vedr. kvadratsætningerne, se video nr. 14,15 og 18 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2016 af mathon

Det hedder reduktion.


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.