Matematik

Polynomiumer

01. december 2016 af Glisby (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, jeg sidder og læser til eksamen og har nogle problemer med dette spørgsmål (vedhæftet). er der nogen som kan hjælpe :)?

Vedhæftet fil: opgavetilstudienet.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2016 af mathon

      d=0

                             3\cdot 3^3+b\cdot 3^2+c\cdot 3+0=0

                             9b+3c=-81

                             3b+c=-27

                             c=-3b-27

og

                             3\cdot \left (2+3i \right )^3+b\cdot (2+3i)^2+c\cdot (2+3i)+0=0

                             (-5+12i)\cdot b+(2+3i)\cdot c=138-27i

                             (-5+12i)\cdot b+(2+3i)\cdot c=138-27i

                             3\cdot \left (-46+9i)+b\cdot (-5+12i)+(-3b-27)(2+3i)=0   hvoraf b beregnes
                                                                              
 


Skriv et svar til: Polynomiumer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.