Matematik

trekant og funktion

05. december 2016 af miljoi - Niveau: B-niveau

Nogle der kan finde ud af denne opgave, forklare mig den, så jeg også kan finde ud af den, hvis jeg nu fik sådan en til eksamen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2016 af peter lind

hvilken opgave ?


Svar #2
05. december 2016 af miljoi

denne

Vedhæftet fil:trekant og funktion.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2016 af AMelev

Sp. A Benyt Pythagoras

Sp. B Bestem længden af AD og bestem skalafaktoren ud fra AB og AD

Sp. C Benyt resultaterne fra Sp. A og Sp. B.

Sp. D Bestem min for funktionen i Sp. C på sædvanlig vis.


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. december 2016 af mathon

A.
                   \left | AC \right |(x)=\sqrt{x^2+9}


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. december 2016 af mathon

B.

                   \frac{f\cdot 3}{3}=\frac{x+2}{x}

                   f=\frac{x+2}{x}=1+\tfrac{2}{x}


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. december 2016 af mathon

C.

                   \frac{\left | AE \right |}{\left | AC \right |}=f

                   \left | AE \right |=f\cdot \left | AC \right |

                   \left | AE \right |(x)=\left (1+\frac{2}{x} \right )\cdot \sqrt{x^2+9}


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. december 2016 af mathon

D)
                   \left | AE \right |{\, }'(x)=\frac{-2}{x^2}\cdot \sqrt{x^2+9}+\left ( 1+\tfrac{2}{x} \right )\cdot \frac{2x}{2\sqrt{x^2+9}}
   Mimimum for \left | AE \right | kræver bl.a.

                   \left | AE \right |{\, }'(x_o)=\frac{-2}{{x_o}^2}\cdot \sqrt{{x_o}^2+9}+\left ( 1+\tfrac{2}{x_o} \right )\cdot \frac{x_o}{\sqrt{{x_o}^2+9}}=0


Skriv et svar til: trekant og funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.