Matematik

Spilteori - Bevis til minmaxsætningen

08. december 2016 af CarolineMølle (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg skal i min SRP lave et bevis til minmaxsætningen, men jeg forstår ikke rigtigt hvordan man gør og hvad de forskellige dele i den betyder. Kender i nogle hjemmesider, bøger eller videoer der forklarer beviset på en pædagogisk måde. 

minmaxsætningen:

v_{1}=max_p min_j \sum_{i=1}^{m}p_{i}a_{ij}=v_{2}=min_q max_i \sum_{i=1}^{m}q_{i}a_{ij}

ps: p, j, q og i'et skal stå under max og min 

//Tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2016 af peter lind

se https://da.wikipedia.org/wiki/Spilteori   Nederst på siden er der henvisninger til tekster om spilteori på nettet


Skriv et svar til: Spilteori - Bevis til minmaxsætningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.