Matematik

Differentialligning: y'+4y^2=4y

11. december 2016 af havendeligdag (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven lyder:  Angiv den løsning f til differentialligningen, der opfylder, at f(x0) = y0, i hvert af følgende tilfælde 

y'+4y^2=4y og (xo,yo)=(0,1/4)

Jeg ved godt at den partikulære løsning skal findes til punktet, men er i tvivl om hvilken løsningsformel jeg skal prøve. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2016 af peter lind

y' = 4y-4y2  brug separation af variable

(y-y2)-1dy = 4dx og integrer på begge sider af lighedstegnet


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2016 af Soeffi

#0. 


Skriv et svar til: Differentialligning: y'+4y^2=4y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.