Matematik

Optimering

11. december 2016 af Jpz56cwg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle der kan hjælpe mig med at løse den vedhæftede opgave? jeg har prøvet alt hvad jeg kunne med jeg kan ikke komme frem til et fornuftigt resultat :/

Tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: Opgave 3.docx

Brugbart svar (2)

Svar #1
11. december 2016 af peter lind

Find N'(v) og løs ligningen N'(v) =0


Svar #2
11. december 2016 af Jpz56cwg (Slettet)

jeg er ikke sikker på hvordan det er jeg gør det vi er nemlig lige begyndt med optimering og vi har ikke rigtig gennemgået regler kunne du måske hjælpe mig lidt mere?

Tak :/


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. december 2016 af peter lind

Kan du ikke bruge et CAS værktøj


Svar #4
11. december 2016 af Jpz56cwg (Slettet)

Jeg ved ikke hvordan det er jeg skal skrive det ind på et CAS værktøj :/


Svar #5
11. december 2016 af Jpz56cwg (Slettet)

Det er kun denne her opgave jeg har svært ved jeg kan godt finde ud af at løse de andre men det kan jeg ikke gøre før at jeg har løst opgave A

:/


Svar #6
11. december 2016 af Jpz56cwg (Slettet)

Kan det være rigtigt at det giver 24 km i timen? #3


Brugbart svar (1)

Svar #7
11. december 2016 af StoreNord

Når man skal optimere. For at differentiere en brøk, skal man bruge denne vejledning (som jeg lige huggede fra Mathon).            :)

f{\, }'(x)=\left (\frac{g(x)}{h(x)} \right ){}'=\frac{g{\, }'(x)\cdot h(x)+g(x)\cdot h{\, }'(x)}{h^2(x)}


Svar #8
11. december 2016 af Jpz56cwg (Slettet)

Når jeg gør det så får jeg det til 24 km kan det være rigtigt? :)


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. december 2016 af StoreNord

Min Geogebra siger godt nok 12,24


Svar #10
11. december 2016 af Jpz56cwg (Slettet)

jeg ved ikke helt hvad det er jeg gør forkert jeg har gjordt lige præcis det du har sat ind


Brugbart svar (0)

Svar #11
11. december 2016 af StoreNord

Man skal se sig for når man stjæler. Det skal selvfølgelig være:                    f{\, }'(x)=\left (\frac{g(x)}{h(x)} \right ){}'=\frac{g{\, }'(x)\cdot h(x){\color{Magenta} -}g(x)\cdot h{\, }'(x)}{h^2(x)}

som vi begge burde have vidst.


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.