Matematik

Optimering

11. december 2016 af Jpz56cwg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen der kan være søde at hjælpe mig med at løse opgave b i det vedhæftede dokument? jeg er gået lidt i stå :/

Tak på forhånd :/

Vedhæftet fil: Opgave 3 - b.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. december 2016 af mathon

Brug divisionsreglen:
                                       f{\, }'(x)=\left (\frac{g(x)}{h(x)} \right ){}'=\frac{g{\, }'(x)\cdot h(x)+g(x)\cdot h{\, }'(x)}{h^2(x)}


Svar #2
11. december 2016 af Jpz56cwg (Slettet)

Kan du måske forklare det lidt mere jeg er ikke helt sikker på hvordan det er jeg skal løse opgaven! :/


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2016 af StoreNord

Fortegnsfejl i #1. Se:

http://www.matematikfysik.dk/mat/noter_tillaeg/Om%20at%20differentiere%20funktioner.pdf


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2016 af mathon

Brug divisionsreglen korrigeret for tegnfejl:
                                                                        f{\, }'(x)=\left (\frac{g(x)}{h(x)} \right ){}'=\frac{g{\, }'(x)\cdot h(x)\mathbf{\color{Red} -}g(x)\cdot h{\, }'(x)}{h^2(x)}


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.