Matematik

Hjælp - monotoniforhold

22. december 2016 af snilo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan jeg få hjælp til følgende opgave.. Jeg ved ikke, hvad jeg gør forkert. Opgaven og beregningerne er vedhæftet som billede

Vedhæftet fil: Billede1.png

Svar #1
22. december 2016 af snilo (Slettet)

svar


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. december 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. december 2016 af AskTheAfghan

Du har skrevet x2 i stedet for x3 på den første linje. Her er f '(x) = 6x2 - x - 1. Bemærk at f '(x) = 0 har to løsninger, nemlig x = 1/2 eller x = -1/3.

Undersøg størrelsen af f '(x) for x < -1/3, -1/3 < x < 1/2, og 1/2 < x. Bestem for eksempel f '(-1), f '(0) og f '(1).


Skriv et svar til: Hjælp - monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.