Matematik

Eksponentielfunktion

05. januar 2017 af anonym005 - Niveau: C-niveau

Jeg ved ikke hvordan jeg skal løse denne lingning grafisk: 0,9*1,6^x = 5*0,3^x ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2017 af peter lind

Du laver en graf for funktionen f(x) = 0,9^1,6x og en anden graf for funktionen g(x) = 5*0,3x. Der hvor de to grafer skrer hinanden er løsningen


Svar #2
05. januar 2017 af anonym005

Okay, det havde jeg nemlig også gjordt, men var lidt usikker... Tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2017 af mathon

Beregningsmæssigt:
                                         x=1{,}02(439)   hvilket din aflæsning skal være i overen(s)stemmelse med.


Skriv et svar til: Eksponentielfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.