Matematik

y eller f(x)

17. januar 2017 af MMLL13 - Niveau: B-niveau

Jeg er gået fra matematik på C niveau til B niveau og der er jeg stødt på at man siger f.eks.:  f(x)=a*x+b i stedet for y=a*x+b

Hedder det f(x) på B niveau, men betyder det samme som y på C niveau eller hvad er forskellen i det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. januar 2017 af mathon

På b-niveau understreges det, at y(-værdien er en) f(unktionsværdi af variablen x)(x).

Du har helt ret i
                               y=f(x).


Svar #2
17. januar 2017 af MMLL13

Super, tak :)


Skriv et svar til: y eller f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.