Matematik
bagning
17. januar 2017 af
shain
-
Niveau: 7. klasse
En Bager kan bage 2 kager på 20 minutter. Hvor mange kager kan 4 bagere bage på 2 timer? vil sige 120/20*4=24 kager
eller 120/2*4=240 er lidt i tvivl om spørgsmålet håber en der kan hjælpe mig på vej
eller 120/2*4=240 er lidt i tvivl om spørgsmålet håber en der kan hjælpe mig på vej
Svar #1
17. januar 2017 af hund10 (Slettet)
en Bager kan Bage 2 kager på 20 minutter 4 bagere kan bage 8 kager på 20 minutter.
hvor mange gange går 20 op i 120?
120/20=6
Dvs. bagerne kan nå at bage 8 kager 6 gange på 2 timer derfor:
6*8=48
Skriv et svar til: bagning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
