Matematik
optimering af hegn
19. januar 2017 af
Jakobnil (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Hej jeg har svært ved at bestemme u(x) og længden af x og b. Er der nogle der har en ide til en løsning
Vedhæftet fil: hegn.JPG
Svar #1
19. januar 2017 af Number42 (Slettet)
Arealet er A = x b = 600
Og
U(x) = 50x + 200( b+x)
Så indsæt b = 600/x
Og optimer U(x) ved at differentiere
Og
U(x) = 50x + 200( b+x)
Så indsæt b = 600/x
Og optimer U(x) ved at differentiere
Skriv et svar til: optimering af hegn
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
