Matematik

Reducering

28. januar 2017 af sommer121 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan skal denne reduceres:

(8*p*q^3)/(2*p*q)

Tak på forhånd :))))


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. januar 2017 af mathon

                       \frac{2^3\cdot p^1\cdot q^3}{2^1\cdot p^1\cdot q^1}=2^{3-1}\cdot p^{1-1}\cdot q^{3-1}=2^{2}\cdot p^{0}\cdot q^{2}=2^{2}\cdot 1\cdot q^{2}=4q^2


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.