Matematik

Den Lineære funktion:

14. februar 2017 af JurgensenGladsaxeG (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg sidder fast i denne opgave, kan en af jer hjælpe? 

Mange tusinde tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2017 af janhaa

a)

f(x) =20 + 0,25x

b)

f(x) = 40


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. februar 2017 af fosfor (Slettet)

b)
f(40) = ??

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. februar 2017 af StoreNord

b)
f(40) = 20+0,25·40 =


Skriv et svar til: Den Lineære funktion:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.