Matematik

WordMat

03. marts 2017 af magndut (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har brugt wordmat til at regne en ligesidet trekant ud. den siger så at jeg kan regne siderne ud med den følgende ligning:

b = (a * (sin(B)/sin(A)))

men jeg undere mig hvorfor man ganger med a til at starte med 
Kan ikke finde det på nettet så er der nogle kloge hoveder der ved det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2017 af mariadaniel (Slettet)

Det gør du eftersom sinusrelationen hedder a/sin(A) = b/sin(B)

Du skal så isolere b ved at gange med sin(B) på begge sider og får derfor b=a*sin(B)/sin(A)


Skriv et svar til: WordMat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.