Matematik

Vektorregning

12. marts 2017 af linimuzz (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heeej, er der nogen som kan hjælpe mig med opg. a og c i vedlagte opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2017 af StoreNord

a)       \overrightarrow{AB}= \binom{6}{1}-\binom{3}{2}=\binom{3}{-1}


Svar #2
12. marts 2017 af linimuzz (Slettet)

Tusind tak for hjælpen! 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2017 af SuneChr

c)    Der er vist lige noget med cos og prikprodukt af to enhedsvektorer.
       Kig i formelsamlingen.


Svar #4
12. marts 2017 af linimuzz (Slettet)

Jeg prøver at kigge lidt - tak for svar :) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. marts 2017 af mathon

         


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. marts 2017 af mathon

c)
      find vinklen mellem vektorerne \bigl(\begin{smallmatrix} 2\\2 \end{smallmatrix}\bigr) og \bigl(\begin{smallmatrix} 3\\-1 \end{smallmatrix}\bigr) med længderne 2\sqrt{2} og \sqrt{10}.


Skriv et svar til: Vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.