Matematik

Finansiel regning

20. marts 2017 af benj0909 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad betydning har de 4 parametre i formlen kn=ko*(1+r)n?

Og hvordan løser man ligningenen kn=ko*(1+r)n med hensyn til k0 . Det vil sige, at k0 skal stå alene på venstresiden i ligningen. Vis beregningstrinemne og forklar?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2017 af PeterValberg

Kn er kapitalen efter n terminer.
K0 er startkapitalen.
n er antal teminer.
r er renten pr. termin (den procentvise ændring som decimaltal).

K_0=\frac{K_n}{(1+r)^n}

se eventuelt < LINK > eller < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Finansiel regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.