Matematik

Matematik i anvendelse

21. marts 2017 af Anonnymemig123 - Niveau: 8. klasse

Jordbær: 22.50kr. pr. 1/2 kg

1. Klaus køber 0,5kg jordbær og betaler 100kr. 

Hvor mange penge skal han have tilbage?

hvor meget koster 2kg jordbær?

Mange tak på forhånd :)))


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2017 af Mathias7878

1/2 kg koster 22,5 kr, og han betaler 100, dvs. han får 100-22,5 = 77,5 kr tilbage

0,5 kg jordkær = 22,5 kr, dvs. 2 kg = 0.5 kg*4 = 22,5*4  = 90 kr

- - -

 

 


Skriv et svar til: Matematik i anvendelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.