Matematik

Plus Figur

02. april 2017 af Pawuyah (Slettet) - Niveau: A-niveau
Jeg har lavet 6.1 og 6.2 men de tre andre er en lille smule forvirrende.
Vedhæftet fil: IMG_1797.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2017 af Therk

6.3: Løs ligningen

\underbrace{(2n+1) + (5n+8) }_{\text{lodret}}= \underbrace{(10n-3) + (n+4)}_{\text{vandret}}

6.4:

Løs ligningssystemet

\begin{align*} 2n+m+5 &= 15 \qquad \text{(lodret)}\\ 5+3m+n &= 15\qquad \text{(vandret)} \end{align*}

6.5: Træk n fra hvert led. Maksimér nu vandret og lodret. Prøv at tænke lidt over hvad der så sker.


Skriv et svar til: Plus Figur

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.