Matematik

lineære funktioner

19. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der en der sidder med en ligning jeg kan bruge til opgave B??


Svar #1
19. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet)

opgaven er linket her :D


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2017 af Number42 (Slettet)

Du skal bare bestemme hvornår f(x) = g(x), det er en ligninge i en variabel x.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. april 2017 af mathon

a)
        brug formlen
                                   \frac{y-y_1}{x-x_1}=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}       hvor P(x,y) er et variabelt punkt.

                                     


Svar #5
19. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet)

tusinde tak!!!


Svar #6
19. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet)

men hvad mener du med variabelt punkt?..


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. april 2017 af mathon

                                \frac{y-y_1}{x-x_1}=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}                 hvor P(x,y) er et variabelt punkt.          

                                \frac{y-9}{x-(-4)}=\frac{12-9}{2-(-4)}               

                                 \frac{y-9}{x+4}=\frac{1}{2}

                                 y=\tfrac{1}{2}(x+4)+9

                                 y=\tfrac{1}{2}x+11

                                


Svar #8
20. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet)

er svaret så y = 1/2x + 11???


Brugbart svar (0)

Svar #9
20. april 2017 af mathon

a)
                 f(x)=\tfrac{1}{2}x+11
 


Brugbart svar (0)

Svar #10
20. april 2017 af mathon

b)
        Skæring kræver:
                                             f(x)=g(x)


Skriv et svar til: lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.