Matematik

Differentialligning

11. maj 2017 af lokpæø (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle, som kan hjælpe mig med at finde frem til, hvordan man kommer frem til løsningen af denne differentialligning?

Skærmbillede 2017-05-11 kl. 13.17.05.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2017 af Soeffi

#0 Man mangler en forklaring til a(t)...!

Brugbart svar (1)

Svar #2
11. maj 2017 af janhaa

\int \frac{dN}{N}=-\int k_2\,dt\\ \\ \ln(N)=-k_2*t + c\\ \\ N(t)=N = e^{-k_2*t+c}=e^c*e^{-k_2*t}\\ \\ N(t)= a(t)*e^{-k_2*t} \\ der \\ e^c=a(t) \\ og \\ k_2=k_1+k_{-1}


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.