Matematik

Eksponentiel regression

11. maj 2017 af mTyh (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der en venlig sjæl der kan hjælpe?


Svar #1
11. maj 2017 af mTyh (Slettet)

.


Svar #2
11. maj 2017 af mTyh (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2017 af MatHFlærer


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2017 af MatHFlærer

Brug eksponentiel regression i et CAS program som Maple, WordMat eller Nspire


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2017 af StoreNord

Man kan da også lave det i Excell eller Calc.


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. maj 2017 af StoreNord

Calc er vist ikke god til netop denne opgave.

#0     Er der egentlig nogen der har sagt, du skal bruge regression?

Du kunne også opstille disse 2 exponentielle ligninger:

                                           H(2) = b a2 = 140      og H(20) = b a20 = 2

Divider de to ligninger med hinanden  og find a; og derefter b.


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. maj 2017 af BadBoyBard (Slettet)

#6: Generalt set er det i gym sådan, at hvis man har mere end to datasæt, så er det en regression man skal lave via et CAS værktøj. Eller sådan var det for fire år siden ihvertfald. 

Rent økonometrisk set vil de to ligninger du har forslået give dig et upræcist resultat. 


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. maj 2017 af MatHFlærer

#7 sådan er spillereglerne stadig så du har helt ret :-)

Brugbart svar (0)

Svar #9
12. maj 2017 af StoreNord

Aha. Jamen så må i meget undskylde. Jeg synte bare der er mere matematik i min metode.

Ja, så skal resultatet selvfølgelig være anderledes:


Brugbart svar (0)

Svar #10
13. maj 2017 af MatHFlærer

Der er intet at undskylde for. Det var blot til info. ;-)

God lørdag!
mvh
Anders

Skriv et svar til: Eksponentiel regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.