Matematik

fortegnsvariation af f(x)=x^2*e^x - Hvordan??

16. maj 2017 af Supmikkel (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har fået til opgave at skulle lave en fortegnsvariation af funktionen f(x)=x^2*e^x.

Er helt lost, og kan simpelthen ikke huske hvordan man regner sådan en ligning ud. Nogen som kan hjælpe??


Mvh


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2017 af mathon

                                             \small f(x)\geq 0   

da \small x^2\geq 0  og  \small e^x>0


Skriv et svar til: fortegnsvariation af f(x)=x^2*e^x - Hvordan??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.