Matematik

MATEMATIK/BIOLOGI

31. maj 2017 af malene111w (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogen der kan forklar mig hvordan man beregner sådan en opgave? Jeg vil rigtig gerne have en forklaring og ikke kun mellemregninger, så jeg kan forstå logikken bag opgaven. På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2017 af Soeffi

#0. 

Vedhæftet fil:1758900.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #2
31. maj 2017 af Soeffi

#1

Du fortynder 10.000 gange og får 117 kolonier = 117 bakterier i 0,1 mL suspension. Dvs. før fortyndingen var koncentrationen af bakterier = (117 cfu)·10.000/(0,1 mL) = 1,17·107 cfu/mL.


Svar #3
31. maj 2017 af malene111w (Slettet)

Mange tak for det! #Soeffi


Skriv et svar til: MATEMATIK/BIOLOGI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.