Matematik

Hvordan betsemme det største residual?

23. april kl. 20:40 af SkolleNørd - Niveau: B-niveau

Hej

HVordan bestemeer man det største residual? er det ud fra residualplottet eller hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april kl. 20:57 af jl9


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april kl. 21:01 af jl9

På plottet er det største residual der hvor residualet afviger mest fra y=0.


Svar #3
23. april kl. 21:34 af SkolleNørd

#2

På plottet er det største residual der hvor residualet afviger mest fra y=0.

Kan du evt vise hvor?? altså er det 7??


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. april kl. 09:14 af AMelev

Residualet er 2.koordinaten til det afsatte punkt. Det største residual fås således ved x = 5. 


Svar #5
24. april kl. 16:55 af SkolleNørd

#4

Residualet er 2.koordinaten til det afsatte punkt. Det største residual fås således ved x = 5. 

Kan du eventuelt foklare med nogle eksempler, så jeg bedre forstår det?


Skriv et svar til: Hvordan betsemme det største residual?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.