Matematik

differencer k*e^k

10. juni 2017 af line3012 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Hej
Jeg har en funktion
c*e^t+k*t*e^t
hvordan differencer jeg Den?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2017 af sjls

Mener du at differentiere den? Det gøres ved brug af produkt- og konstantreglen. (Såfremt k og c er konstanter).

\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} t}c*e^t=c*e^t

\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} t}kt*e^t=k*e^t+kt*e^t

dvs.

\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} t}(c*e^t+k*t*e^t)=e^t(c+k+kt)


Skriv et svar til: differencer k*e^k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.