Matematik

Vis at noget er lineær

12. juni 2017 af kaun (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Opgaven er vedhæftet.

Hvordan løser jeg a) ?

Vedhæftet fil: vis at lineær.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2017 af Number42 (Slettet)

Funktionen afbilder en ret linie i \mathbb{R}^3


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. juni 2017 af fosfor (Slettet)

Omskriv den ene af følgende udtryk til den anden

f(a x1 + b x2, a y1 +b y2, a z1 + b z2)
a f(x1, y1, z1) + b f(x2, y2, z2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2017 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. juni 2017 af SuneChr

f:\: \: \: \begin{pmatrix} x\\ y \\z \end{pmatrix}\curvearrowright\begin{pmatrix} 1 & -1 &1 \\ 1& 1&-1 \\ -1&1 &1 \end{pmatrix}\begin{pmatrix} x\\ y \\z \end{pmatrix}


Skriv et svar til: Vis at noget er lineær

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.