Matematik

Sansynlighedsregning Normalfordeling

23. juli 2017 af judy1800 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med opgave a i vedhæftet fil? :)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juli 2017 af peter lind

m(Xy) = m(X1) +m(X2)+m(X3)+m(X4) +m(X5) =5*m(X)

σy2 = σ1222324252 = 5*σ2


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. juli 2017 af Stats

Vigtige formler

E[aX + bY] = aE[X] + bE[Y]

og

Var[aX + bY] = a2Var[X] + b2Var[Y] + 2abCov[X,Y]
Hvor Cov[X,Y] = 0 hvis X og Y er uafhængige

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Sansynlighedsregning Normalfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.