Matematik

Grænseværdien

04. august 2017 af YesMe (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan ville i bestemme grænseværdien

limn→∞ 1/[√(n) √(n+1)] + 1/[√(n) √(n+2)] + .. + 1/[√(n) √(n+n)] ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. august 2017 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. august 2017 af janhaa

kuliminerer i integralet

sum = \int_0^1 \frac{dx}{\sqrt{x+1}} =2\sqrt{2} -2


Skriv et svar til: Grænseværdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.