Matematik

Integralregning

23. august 2017 af 1001001 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,
?Jeg har lidt svært ved at komme i gang med a) delen i den vedhæftet fil,
?Hvis det er muligt, vil jeg helst ikke have svaret (eller hele udregningen), men mere en hjælpende hånd til at komme i gang.  

Vedhæftet fil: in.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. august 2017 af mathon

                 a)
                              \small \small v(x)=a\cdot x+v_0

                              \small v(x)=10\cdot x+2

                 b)

                              \small v(4)=10\cdot 4+2


Svar #3
23. august 2017 af 1001001 (Slettet)

Jeg har forstået, hvorfor vi har v0 og a, men kunne du ikke forklare hvor "x" i v(x)=a*x+v0, kommer fra?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. august 2017 af Mathias7878

Du har at gøre med en lineær funktion på formen y = ax+b, hvor x, som er opgivet i opgavebeskrivelsen, betegner tiden målt i sekunder.

Du har at gøre med en lineær funktion, da jernkuglen er givet ved den konstante funktion a(x) = 10

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. august 2017 af mathon

#3

Begyndelseshastigheden 2 øges med 10 hver gang x stiger med 1.
I b) er x øget fra 0 til 4 dvs den samlede hastighedsstigning er 4·10 = 40.

Hastigheden efter 4 sekunder er derfor 40 + 2 = 42.

Matematisk opstilling:
                                        \small v(x)=10\cdot x-2


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. august 2017 af mathon

tastekorrektion:

                                        \small \small v(x)=10\cdot x+2


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.