Matematik

Isolering!

27. august 2017 af biebzzzz (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg skal isoler b, er der måske nogle der kan hjælpe?

a^2 + b^2 = c^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2017 af Mathias7878

Sikker på du ikke skal isolere b2?

a^2+b^2 = c^2 <=> b^2 = c^2-a^2

- - -

 

 


Svar #2
27. august 2017 af biebzzzz (Slettet)

ja i min aflevering står der b.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2017 af Mathias7878

Hvis det er b, så skal du bare tage kvadratroden på begge sider i forhold til det, jeg skrev tidligere:

b^2 = c^2-a^2 <=> b = \sqrt{c^2-a^2}

- - -

 

 


Svar #4
27. august 2017 af biebzzzz (Slettet)

Tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. august 2017 af Eksperimentalfysikeren

#3 <=> forkert, b kan også være negativ:

b^2 = c^2-a^2 <=> b = \sqrt{c^2-a^2} \vee b=-\sqrt{c^{2}-a^{2}}


Skriv et svar til: Isolering!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.