Matematik

f(x)= 0 ???

30. august 2017 af Madsiso (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen flinke mennesker der gider at forklare mig hvad man skal her?? :)

"Løs ligningen f(x)= 0 og illustrer løsningen på grafen"

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2017 af MatHFlærer

Hvsd er f(x)? Der må være mere info

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2017 af Anders521

Hejsa,

Nogen flinke mennesker der gider at forklare mig hvad man skal her?? :)

"Løs ligningen f(x)= 0 og illustrer løsningen på grafen"

Ud fra formuleringen er du givet en funktion kaldet f, hvilket nok har en regneforskrift. Hvis f.eks. du har funktionen h(x)=ax+b og du bliver bedt om at løse ligningen h(x)=0, så skal du bestemme den x-værdi for hvilket gør ligningen sandt. Med eksemplet for h har vi at h(x)=0 <=> ax+b=0 <=>x =-(b/a). Grafisk er resultatet 1. koordinaten til et punkt på x-aksen, hvor 2. koordinaten så er 0. 


Skriv et svar til: f(x)= 0 ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.