Matematik

Skæring mellem lineære grafer

01. september 2017 af Emil18 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa. Denne opgave har vi fået tildelt, og den fatter jeg ikke.

Omkostningerne i kr. til produktion af x enheder af en vare er givet ved

C(x)=9x+15.000]

mens indtægten i kr. ved salg af x enheder af varen er

R(x)=12x

Bestem breakeven punktet, hvor omkostninger og indtægter er lige store, ved beregning. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2017 af Anders521

Hejsa,

hvad er det du ikke forstår ved denne opgave? 


Svar #2
01. september 2017 af Emil18 (Slettet)

Stortset alt ved opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2017 af fosfor (Slettet)

At omkostninger og indtægter er lige store kan skrives som C(x) = R(x).

Tegn evt. graferne for C og R så du kan se hvor omkostninger og indtægter er lige


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september 2017 af mathon

                     \small 12x=9x+15000… ...


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. september 2017 af Anders521


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. september 2017 af mathon

                     \small 12x=9x+15000…

                     \small 4x=3x+5000

                      \small x=5000

                    


Skriv et svar til: Skæring mellem lineære grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.