Matematik

omskrivning

05. september 2017 af a123as (Slettet) - Niveau: A-niveau

hjælp søges tiil b) med mellemregninger tak

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2017 af fosfor (Slettet)

4x2 - 4xy + y2 = (2x)2 + (-y)2 + 2 * (2x) * (-y) = (2x - y)2


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2017 af mathon

b)
         \small (4x)^2+2\cdot (4x)\cdot (2y)+(2y)^2=\left (4x+2y \right )^2


Skriv et svar til: omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.