Matematik

Hastishedsudregning

12. september 2017 af Peter991 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hvordan skal spørgsmål C og D udregnes??

Vedhæftet fil: IMG_20170912_165026 (1).jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2017 af mathon

           


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2017 af mathon

a)

           \small tid=\frac{str\ae kning}{fart}
           \small t=\frac{240\; km}{80\; \tfrac{km}{t}}            


Svar #3
12. september 2017 af Peter991 (Slettet)

Spørgsmål C er det bare 50/20=2.5? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. september 2017 af mathon

c)
         \small \small t=\frac{20\;km}{50\;\tfrac{km}{t}}=\tfrac{2}{5}\;time=\tfrac{2}{5}\cdot (60\; min)=24\;min


Skriv et svar til: Hastishedsudregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.