Matematik

Potensfunktioner - hjælp!

14. september 2017 af Tomo55 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har en potensfunktion 

funktionen    f(x)=20·x^1,6

og jeg skal finde 

Med hvor mange procent øges y, når x øges med 20%?

Med hvor mange procent skal x øges, så y øges med 40%?

Hvordan udregner jeg det og hvilken formel bruger jeg?

    


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2017 af mathon


          \small 1+r_y=\left ( 1+r_x \right )^{1{.}6}


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2017 af mathon

          \small \small 1+r_x=\left ( 1+r_y \right )^{\frac{1}{1{.}6}}


Svar #3
14. september 2017 af Tomo55 (Slettet)

Hvad er ry og rx??


Skriv et svar til: Potensfunktioner - hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.