Matematik

Opgave med trigonometri.

18. september 2017 af Roxanna - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogen der lige kan hjælpe mig med den vedhæftet fil? 

Jeg har virkelig ingen anelese hvordan jeg løser den, så hvis der var en der kunne give mig et tip, ville det være super fint. :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2017 af MatHFlærer

Mon denne skitse kan hjælpe dig lidt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2017 af mathon

\small \sin(180^\circ-v)=\tfrac{17{.}2}{22}=\sin(v)

                            \small v=\sin^{-1}\left ( \tfrac{17{.}2}{22} \right )


Svar #3
18. september 2017 af Roxanna

Øhhh jeg er ikke helt med? 

Skal jeg ikke først udregne Vinekl C og dermed finde den negative side af vinklen?


Svar #4
20. september 2017 af Roxanna

o:


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2017 af mathon

                   \tiny \tiny \sin(v_{stump})=\sin(180^\circ-v)=\sin(C)=\tfrac{17{.}2}{22}


Skriv et svar til: Opgave med trigonometri.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.