Matematik

Rektangel-Diagonaler

26. september 2017 af xBeast20 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Tegn et rektangel med omkredsen 38cm. Den ene side skal være 12 cm lang. (Har Lavet)

Find længden på de andre sider (Har Lavet)

Beregn rektanglets areal (Har Lavet)

Tegn og mål rektanglets diagonaler (Har ikke lavet)   <--------- Mangler hjælp til den her

Vedhæftet fil: Ikke navngivedat.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2017 af Mathias7878

Anvend pythagoras. Diagonalen d kan findes som

d = \sqrt{f^2+i^2} = \sqrt{12^2+7^2} = \sqrt{144+49} = \sqrt{193} )= 13.9

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2017 af peter lind

Diagonalerne er linier der går fra A til B og linjen der går fra E til det modstående hjørne


Svar #4
26. september 2017 af xBeast20 (Slettet)

men hvis den er 13.9 hvad skal jeg så tegne min lærer har aldrig fortalt os om det så er lidt nybegynder


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2017 af Mathias7878

Du skal, som #3 nævner, tegner en ret linje fra A til B og en ret linje fra E og G

- - -

 

 


Svar #6
26. september 2017 af xBeast20 (Slettet)

fatter ikke en skid har jeg ikke allerede gjort det altså a og b er den linje i bunden


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. september 2017 af Mathias7878

Se billedet

- - -

 

 

Vedhæftet fil:diagonal.png

Brugbart svar (0)

Svar #8
26. september 2017 af Mathias7878

Har dog vendt rundt på diagonalerne. Der hvor der står fra A til B er fra E til G og omvendt.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #9
26. september 2017 af peter lind

Du skal tegene to rette linier, der går fra et hjørne til modstående hjørne altså for eks. A til B. Det er skrå linier


Svar #10
26. september 2017 af xBeast20 (Slettet)

ok så man skal enlig bare lave et kryds ??


Brugbart svar (0)

Svar #11
26. september 2017 af fosfor (Slettet)

En diagonal i en firkant er et linjestykke mellem to hjørner, der ikke allerede er forbundet. (eller i en femkant, sekskant, osv. hvor der dog er en del flere diagonaler end 2)


Brugbart svar (0)

Svar #12
26. september 2017 af Mathias7878

#10

Ja

- - -

 

 


Skriv et svar til: Rektangel-Diagonaler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.