Matematik

lineær funktion

28. september 2017 af Theking09 (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der en sød sjæl som kan hjælpe?

En lineær funtkion er givet ved 

F(x)=2x+12

bestem værdimængden for F. når dm(f)=[1;10]

bestem definationsmængden for f, når vm(f) = ]8;16]


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2017 af PeterValberg

Hvis Dm(f) = [1;10] så er Vm(f) = [f(1);f(10)]

Bestem tallene f(1) og f(10) ved indsættelse af hhv. x = 1 og x = 10 i forskriften for f

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2017 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.jpg

Skriv et svar til: lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.