Matematik

lineær funktioner

29. september 2017 af 123emil123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kig i bilaget og please hjælp mig med denne umulige opgave/opgaver:( please

Opgave 7.

i en model er sammenhænget givet ved

y=a*x+b

hvor y er den gennemsnitlige kuldstørrelse og x er antal ynglende sangspurvepar pr acre

a) benyt tabellens data for at bestemme tallene a og b

Opgave 8.

en lineær funktion er givet ved

f(x)=-2x+k

hvor k er et helt tal

a) bestem en værdi for tallet k, så grafen for f ikke ligger i 1. kvadrant

Vedhæftet fil: fugl.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2017 af StoreNord

Opgave 7)    Du skal indtaste tabellen i et regneark, f.eks. Excell eller Calc og lave lineær regression.

Opgave 7)    k=-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2017 af PeterValberg

Vedr. opgave 8:
hvis k < 0 ligger grafen for f ikke i første kvadrant

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2017 af StoreNord

hvor k er et helt tal


Skriv et svar til: lineær funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.