Matematik

HOW?

29. september 2017 af HjælpeMatematik (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Opgave 2

Anne har købt et stort akvarium.

Akvariet har målene: h = 1 m; b = 55 cm; l = 1,45 m.

Beregn rumfanget af Annes akvarium. = V=9dm*5,5dm*14,5dm=717,75dm^3=717,75l

Find ud af, hvor mange liter vand, der højst kan være i akvariet. = 7,3 Liter

Anne fylder akvariet op med vand, indtil 10 cm fra kanten. Hvor mange liter har Anne fyldt i akvariet? = 7,3 Liter


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2017 af janhaa

V1 = 5,5*14,5*10 liter = 797,5 liter

V2 = 9*5,5*14,5 liter = 717,8 liter


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2017 af AngelOneOne

Hej,

Højest: 100 cm x 55 cm x 145 cm = 797.500 cm3 = 797,5 liter

10 cm fra kanten: (100 cm - 10 cm) x 55 cm x 145 cm = 717.750 cm3 = 717,75 liter

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Skriv et svar til: HOW?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.