Matematik
Finde cosinus
03. oktober 2017 af
Blithe
-
Niveau: 9. klasse
Hej.
Hvordan finder jeg cosinus, når jeg ved at sinus er 0,2 og har selv regnet mig frem til at grader (helt tal) er 12, ved at skrive sin^-1 (0,2).
Skal man skrive cos^-1 (0,2)=78,46304097????
Eller
Skal man sige 1,00-0,2=0.80
Hvordan finder jeg cosinus, når jeg ved at sinus er 0,2 og har selv regnet mig frem til at grader (helt tal) er 12, ved at skrive sin^-1 (0,2).
Skal man skrive cos^-1 (0,2)=78,46304097????
Eller
Skal man sige 1,00-0,2=0.80
Svar #1
03. oktober 2017 af Stats
sin(x) = y
sin^-1(y) = x
cos(x) = y
cos^-1(y) = x
#0
Ja
sin^-1(y) = x
cos(x) = y
cos^-1(y) = x
#0
Ja
- - -
Mvh Dennis Svensson
Skriv et svar til: Finde cosinus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
