Matematik

begregn BE

23. oktober 2017 af sofe1 - Niveau: C-niveau

På firguren ses to ensvinklede trekanter ABC OG DEC, hvor AB er parallel med DE. Det oplyses, at CE=3, DE=4 OG AB =6

Bestem BE

MIN LØSNING: 

BE: 6/4=1,5


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2017 af peter lind

Jegkan ikke se nogen figur ?


Svar #2
23. oktober 2017 af sofe1

OBS. Det må du undskylde, figuren ligger i word doc.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2017 af Mathias7878

Skaleringsfaktoren k kan beregnes som

k = \frac{|AB|}{|DE|} = \frac{6}{4} = 1.5

|BC| = k * |CE| = 1.5*3 = 4.5

|BE| = |BC| - |CE| = 4.5-3 = 1.5

- - -

 

 


Svar #4
23. oktober 2017 af sofe1

okay, tusinde tak:)


Skriv et svar til: begregn BE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.