Matematik

Optimering

01. november 2017 af Margna (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har lavet første del af opgaven. 

Nu til anden del: 

Jeg har fået min x værdi til at give 1. Ud fra monotoniforhold er det et maksimum. Har jeg fået det korrekte svar?

tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2017 af janhaa

|AC|=x og |BC| = 4-x, så:

T=\frac{1}{2}x(4-x)

q.e.d.

Max T: 

T ' = 4-x - x = 0

x = 2, der

T(max) = T(2) = 2


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.