Matematik

Talrum

03. november 2017 af isa223 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg har brug for noget hjælp til de her opgaver! Især opg. b 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2017 af peter lind

Vis at u ∈ U => k*u ∈ U og u∈U og v∈ U => u+v∈U. sæt a=0, b=1 og sæt a=1, b=0


Skriv et svar til: Talrum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.